Chystáte se večer rozbušit nejedno srdce a užít si dokonalou páteční noc? Připravte se na párty noc opravdu dokonale. Se skvělým tyrkysovým makeupem, který navodí letní náladu i uprostřed zimy nezkazíte opravdu nic. A co je nejlepší, sluší brunetkám i blondýnkám!

dokonalá pleť
Prvním a nejdůležitějším krokem dokonalého looku je bezchybná pleť. Jen pak vynikne výrazný oční make-up tak, jak má. Na důkladně nakrémované pokožku aplikujte bázi pod make-up. Na čelo, tváře, vrásky bradu a nos naneste malé množství tekutého make-upu. Rozetřete ho houbičkou a případné chybičky jako kruhy pod očima, tmavé místečka okolo rtů av okolí nosu, vyrážky a rozšířené póry zamaskujte korektorem.

Pleť poprašte pudrem. Lícní kosti zvýrazněte bronzer v zlatavý odstín. Třpytky dodají šmrnc každé tvářičce!

magický pohled
Není důležité, zda máte modré, zelené nebo tmavé oči. Tyrkysová sluší každému. Na celé víčko (na které jsme nejprve nanesli tenoučkou vrstvu tekutého make-upu a pudru) aplikujte světle botox tyrkysový stín. Do očních záhybů a vnějšího koutku naneste tmavotyrkysový stín s lesklým efektem.

Šikmým tenkým štětcem veďte linku kolem celého oka. Nejlépe v kombinaci s tyrkysovou vypadá buď tmavomodrá nebo uhlově černá. Vnitřek oka zvýrazněte černou kajalkou. Těsně pod linii obočí naneste bílý perleťový oční stín a rozetřete ho doztracena. Na řasy použijte dvě vrstvy zhušťující řasenky. Už jen světlounký rtěnku či lesk a párty líčení je hotový!