I když letu i letnímu make-upu velí barvy, ne vždy se podobné líčení hodí a ne vždy na něj máme náladu. Abychom vedle záplavě barevných trendů nezapomněli, jak se nalíčit svůdně a žensky, vraťme se k módní přehlídce značky Dolce & Gabbana. Zvolila make-up, který sice s mnoha barvami nenarába, ale i to je jeden z trendů přicházejícího léta.

Podtrhněte svou krásu
Módním přehlídkám s jarní / letní módou ve velkém velela ultra-ženská krása. V tomto duchu nalíčila modelky u Louise Vuittona, Giorgia Armaniho a také u Dolce & Gabbana, kterých jsme si tentokrát vybrali jako proti vráskám ukázkový příklad. Podtržení ženské krásy vybranými líčidly můžete vidět ve videu pod článkem, no řekněme si, které jsou základní kroky tohoto sexy líčení.

Kočičí oči víťaziaVizážistka Pat McGrath si jako inspiraci zvolila 50-te roky av moderním stylu jejich nanesla na tváře modelek. Líčení tedy vyniká tzv.. kočičími očima, které jsou tajemstvím nejednoho sexy pohledu a možná i toho vašeho.
Prvním krokem je však dokonalý základ pleti, přičemž krémové make-upy jsou v létě šikovnou volbou. Na obličej pěkně přilnou, hydratují ji a vytvoří přirozený proti vráskám vzhled pleti pokožky. Nemůže chybět tvářenka, přičemž na léto se hodí jemně třpytivá. Jak říká světová vizážistka, působí jemně provokativní, čímž podtrhne vaši krásu.
Na líčení očí ve stylu Dolce & Gabbana budete potřebovat dvě tužky – černou a hnědou. Tmavou barvou naličte na horní víčko linku s protáhlým koncem, jemně rozmažte, no dbejte na to, aby byl konec linky stále dostatečně výrazný. Hnědou, nebo jak říká Path, kávovou tužku použijte na spodní víčko, kde jí vytvoříte kratší linku.
Očím nemůže chybět vrstva řasenky, která krásně zvýrazní řasy a důkladně ji aplikujte na řasy ve proti vráskám vnějším koutku. Snažte se vytvořit efekt kočičích očí a pokud chcete být dokonalá jako modelka, pomozte si umělými řasami. Rty zvýrazněte jemným rtěnkou, přičemž vizážistka použila dva různé odstíny. Tělový nanesla na celé ústa, jemně broskvovým rtěnkou zvýraznila střed spodního rtu.

Look modelek na přehlídce Dolce & Gabbana byl dotvořen tmavým lakem na nehtech a vlasy vyčesanými nahoru. Finální úprava je však už jen a jen na vás, snažte se však vše sladit se svou ženskou krásou, kterou jste efektně zdůraznili.